середу, 9 листопада 2016 р.

Про те, як в дощ ремонтують дорогу Красне-Утішків, наше видання про це писало у минулій публікації. Мешканці району зуміли проявили пильність щодо «нанотехнологій» ремонту дороги, а так званими «технологіями» навіть зацікавились в обласних структурах правоохоронних органів.

   Як стало відомо «Буському медіа порталу», після виявлення кричущої проблеми, яка була піднята мешканцями району у соціальних мережах, Служба автомобільних доріг у Львівській області з приводу цього висловила претензію до директора ДП «Львівський облавтодор» А.Сліпецького та начальника філії «Бродівська ДЕД» М.Рудного.
Подаємо текст претензії:
Директору ДП «Львівський облавтодор» А.Сліпецькому
Начальнику філії «Бродівська ДЕД» ДП «Львівський обавтодор» М.Рудному
Претензія
Служба автомобільних доріг у Львівській області повідомляє Вас про те, що виконання робіт по влаштуванню асфальтобенної суміші при несприятливих погодніх умовах 6.11.2016 року на автомобільній дорозі загального користування Красне-Утішків до оплати прийматися не будуть.
Служба автомобільних доріг повідомляє, що проведення будь-яких ремонтних робіт на автомобільних дорогах загального користування без погодження Служби замовника до оплати прийматися не будуть.

Заступник начальника В.Шикула

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ