вівторок, 8 листопада 2016 р.

Ось і завітала щедра осінь, яка повноцінно панує уже третій місяць. З давніх- давен люди відмічали свято осені, свято зібраного урожаю. Так, 2 листопада  у НВК «Соколянська ЗОШ I-II ст. - ДНЗ» відбулося Свято осені та врожаю «Овочевому роду нема переводу» під керівництвом класного керівника 6 класу Затхей Г.Д.

  Уже вкотре декорації цього заходу вражають і милують око відвідувачів дійства. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів школи, які організували виставку осінніх дарів. З квітів, зерна, гілочок, динь, картоплі учні створили справжні шедеври, в яких фантазії не було меж. Концертна програма справді порадувала присутніх гарним настроєм та гумором. Сценки пронизані любов’ю до рідного краю, ліричністю та гумором створили справді святкову атмосферу. Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи.
    На таких заходах яскраво відтворюються родинно-національні та соціально-побутові традиції, які забезпечують збереження культурних скарбів українського народу.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ