середу, 9 листопада 2016 р.

Небайдужі люди, зафіксували як у напрямку Утішкова шляховики проводять ямковий ремонт дороги у дощ, напевно за новими «нанотехнологіями», які ще не відомі у світі, відповідне відео користувачі виклали у соцмережах і закликали всіх повідомляти про таку недбалість відповідні структури.

   «В Утішкові вирішили освоїти нову технологію, про яку світ ще незнає. В таку погоду дорога краще ремонтується. Бігом треба, поки мільйони не змило», - пише на своїй сторінці у Facebook Світлана Мироненко.
   На запитання журналістів, які прибули на місце, для чого робити подібні ремонти в таку погоду і коли вибоїни будуть заасфальтовані, працівники бригади заявили, що лише тоді, коли вони повністю висохнуть.
   Дорога в напрямку Утішкова залишається понищеною глибокими роками та ямами. Сьогодні тут знову не можливо ані проїхати, ані пройти – всюди калюжі, болото й розкидані камінці. Від того ремонту, що проводили у неділю, 6 листопада, не залишилося й сліду!
 До речі, те, що дорогу «латають» переважно у дощову погоду, підтвердили й мешканці прилеглих будинків, які живуть чи мають роботу в даній місцевості.
  «Хтозна, певно вони працюють «за графіком»… Адже хто береться за ремонт у дощ? Таке враження, що замість того, аби виконати свою роботу «на совість», її роблять лише «для галочки», - висловив свою думку місцевий мешканець пан Іван.
  Ми зателефонували за коментарем до відомства Бродівського ДЕД (наш Буський райавтодор), яке й займається ремонтом даним відрізком дороги, однак там мені відмовили у коментарі, посилаючись на те, що на місцях немає керівництва. 
  Нагадаємо, з обласного бюджету на відрізок дороги Красне-Утішків виділили 900 тисяч гривень.
Інна ГОНЧАРУК, 
фото і відео із соцмереж користувачів

1 коментар:

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ