неділю, 25 грудня 2016 р.

У суботу, 24 грудня, вся футбольна родина району зібралась у приміщенні сесійного залу Буської районної ради на урочисте підведення підсумків футбольного сезону Буського району 2016 року, яке організоване сектором з питань молоді та спорту райдержадміністрації й Федерацією футболу Буського району.

  Футбол називають грою мільйонів тому що, та сила, динамічність, спритність, неочікуваність привертає увагу людей. Футбол – це ніби невеликий спектакль, у якому беруть участь сміливі і мотивовані люди, які готові показати щось цікаве та інтригуюче, свою майстерність – тобто подарувати свято  людям, зробити все для того, щоб ним захоплювались. Футбол - це спорт №1 в нашому районі.
   Тому на святі звучало багато похвальних слів на адресу керівників та тренерів команд, гравців та вболівальників, організаторів змагань, які в ці не прості часи, знаходять сили, бажання та можливості, щоб розвивати футбол, залучати дітей та молодь до систематичних занять фізичними вправами, а ветеранам підтримувати свій фізичний стан. Серед таких почесних гостей, що щиро вітали: голова Буської районної ради Богдан Глова, голова Федерації футболу Буського району Степан Больський, редактор часопису «Воля народу» Микола Іванців та завідувач сектору з питань молоді та спорту райдержадміністрації Дмитро Татарин.
   Голова Буської райради Богдан Глова вітаючи спортсменів, зазначив, що футбол згуртовує всіх нас, ми стаємо як сім’я, в якій один за всіх і всі за одного. Ми знаходимо нових друзів, колег. Займаючись, ми стаємо сильніше фізично і морально, що допомагає нам переборювати різні труднощі. Людина обравши футбол вже сильна і мотивована, яка готова до труднощів. Працюючи в поті лиця вона отримає гарне здоров’я, силу, мужність, витривалість, мотивацію до нових здобутків.
  Далі відбулось нагородження кращих команд та гравців сезону, які отримали почесні медалі і кубки.
//Буський медіа портал//

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ