вівторок, 13 грудня 2016 р.

 Під таким гаслом відбувся семінар голів ЛОО та  «Школи
молодого вчителя» в НВК « Тур’янська ЗОШ І-ІІІ ст.».

    Поняття «щастя» розглядалося під час відвідування уроку української мови у 10   класі на тему «Лексичне значення слова»  та уроку української літератури за п’єсою Івана Котляревського «Наталка Полтавка» у 8 класі. Свій досвід викладання  предмета презентували учителі Ковальчук Ольга Ярославівна та Карпій Галина Володимирівна. Старшокласники з’ясовували, що є щастям та ідеалом для літературних героїв, для українців як нації, для кожного зокрема. Відрадно те, що всіх об’єднало єдине прагнення – жити в Україні під мирним небом. Учні продемонстрували вміння сформувати і аргументувати власну  думку, виконати електронну презентацію, працювати з Інтернет-джерелами. 
  Тур’янська загальноосвітня школа є кузнею, де гартується світогляд молодих патріотів, формуються загальнолюдські  та християнські цінності і чесноти, свято зберігаються народні звичаї та обряди.  Учасники семінару мали можливість оглянути експозиції шкільного історичного музею, роботою якого керує вчитель історії Литвин Петро Павлович, разом із старшокласниками побували на Андріївських  вечорницях, які підготували вчитель Карпій Галина Володимирівна і музичний  керівник Петринка Андрій Ярославович. 
   Учні під керівництвом учителів Мамчура Ігоря Степановича і Таланчук  Галини Богданівни виготовили і подарували гостям  на згадку символічні підкови щастя як оберіг оселі від зла і символ добробуту. Спільна робота педколективу та учнів щодо збереження історичних надбань односельчан, майстерне виконання учнями  ролей, колоритне українське вбрання, жартівлива українська пісня, задушевна колядка створили святковий передріздвяний настрій та незабутні враження від семінару.
С.Лабінська, методист РІМЦ

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ