неділю, 18 грудня 2016 р.

  16 грудня у ДНЗ «Лелеченя» м.Буськ вихованці середньої та старшої груп розпочали святкування зимового циклу свят. Діти середньої групи (вихователь Бербека З.В.) вшановували пам'ять святого Миколая, адже він все своє життя ніс людям Добро і Милосердя. Дитячий сміх, вірші, весела пісня, колядка звучали з уст найменших.  А в нагороду дошкільникам ангелики  передали подарунками від Святого.

  Вихованці старшої групи (вихователь Корчевська Г.Б.) спільно з учнями ЗОШ № І-ІІІ ступеня Полович Вікторєю, Боднарчук Соломєю, Новосад Олесею, Луциком Олегом, Хомляк Юлією, Бойко Вітою (класний керівник Нич Л.В.) продовжили виступ  Андріївськими вечорницями.
  Це веселе і колоритне дійство, жарти і сміх, який охопив  не тільки дошкільнят і учнів, а й батьків вихованців. Збитки – жарти, пустощі, здебільшого, які дозволялись тільки в Андріївську ніч,весела жартівлива пісня, кусання  калити – все це супроводжувалось гарним емоційним настроєм учасників дійства. А передувала вечорницям ярмарка – продаж дитячих робіт. Вилучені  кошти вихованці разом з батьками вирішили  передати на лікування хворої дитини. Метою даних заходів було вчити дітей творити Добро та бути Милосердними.

 Т.Сандак, завідувач ДНЗ «Лелеченя»




































0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ