суботу, 24 грудня 2016 р.

Завжди на захисті нашого спокою люди, які жертвують собою. Незважаючи на те, що їх чекають рідні, у кожного з них виконання державного обов’язку – збереження єдності та миру в Україні – на першому місці. Ці мужчини, зовсім юні чи сивочолі, першими зустрічають ворога та роблять це без пафосу, не афішують свого героїзму. Символічно, що проводять свій вільний час та розслабляються вони теж доволі скромно – зустрічаються з друзями та однодумцями і…грають у футбол. Напередодні новорічно-різдвяних свят саме така зустріч представників військового Навчального центру міста Золочева, 146 окремого ремонтно-відновлювального полку та ветеранів АТО відбулася в Буську. 

 Керівник дитячо-юнацької спортивної школи Богдан Пасічник разом з керівником відділу освіти Буської РДА Богданом Глуховецьким вкотре відгукнулись на пропозицію голови Буської районної організації ветеранів України Володимира Луженцова та надали умови для проведення товаристського футбольного матчу за участі воїнів. Пластунам Станиці Красне було приємно отримати запрошення завітати в гості. 
  Саме зараз Вифлиємський Вогонь Миру мандрує світом, тож ми з радістю передали його захисникам. Юнацтво з Петрич та Заводського привітало учасників заходу із Різдвом та Новим Роком і вручило невеличкі обереги – медальйончики з Пресвятою Дівою Марією, щоб завжди і всюди вони відчували опіку Матері Божої та неушкодженими поверталися додому. В свою чергу від представника окремого ремонтно-відновлювального полку старшого офіцера з морально-психологічного забезпечення, капітана Пелецьо Романа Івановича отримали безцінний подарунок – прапор, який цілий рік пробув в зоні АТО та повернувся додому разом з воїнами. Підписаний найщирішими побажаннями та з автографами військовослужбовців він перебуватиме на почесному місці у Пластовій домівці. Шеврони окремого ремонтно-відновлювального полку та шлемофон теж будуть нагадувати про цю теплу зустріч. 
  Хочу зауважити, що ми ще й мали змогу потренуватись у влучності. Змагання зі стрільби серед пластунів захопили юнацтво, а солодкий подарунок – стимулював влучати в ціль. Вадим Ткачук виявився найкращим серед однолітків. Щиро дякуємо всім учасникам та організаторам зустрічі, сподіваємося на продовження. В Новому Році бажаємо всім миру, добра та Божого благословення.
Наталія Сапріянчук
   Користуючись нагодою Володимир Луженцов висловлює подяку підприємцям, які долучаються до проведення військово-патріотичних заходів в районі, а саме: Богдану Степанику, Михайлу Кадиляку, Андрію Кошілю, Михайлу Котулі, Олегу Гутовському.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ