пʼятницю, 30 грудня 2016 р.

Інтернет-користувачі висловлюють співчуття  мешканці Буська, яка поділилась власною історією у матеріалі: «Чи дійсно Буська лікарня доброзичлива до дитини?». Близько сотні людей написали у редакцію нашого видання, так і в соцмережах, слова підтримки для дівчини. Соцмережами навіть поширюється інформація, що такі випадки у буській лікарні не поодинокі. 



2 коментарі:

  1. Співчутя авторів .В Буській,Красненській буцім то "лікарнях " то є жах. Для чого отримувати таку отару непотрібного персоналу які йдуть в "лікарню"відсидіти , потеревенити ,перейтись в магазинах під час того коли пацієнти під кабміном ,попити кавусі ,підійшов обід сумку на плечі і хода з "лікарні .Куда дивиця районна влада за шо їм зарплати нараховують незнаю.Не чув ні від кого позитивних відгуків .І самому прийшлось почати лікування після чого вчасно ступитись до Львова поправляти буських "лікарів зі стажом" помилки.Але шо зробити люди з навколишніх сіл їдуть в той колгосп ,в кого є можливість минайте 10 дорогами ті заклади .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ви тут всіх лікарів під одну гребінку обпльовуєте. Невже немає жодного, хто допоміг людям (Тарнавський, Коропецький, Ігор Скобилко). Є багато людей які їм дякували. А якщо знаєте конкретні факти, то чому не звертаєтесь офіційно до тої самої влади по конкретних фактах з конкретним лікарем. Чи може справді закрити ті медзаклади і всім буде добре.

      Видалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ