суботу, 24 грудня 2016 р.

Передчуття свята, різдвяний настрій, бажання робити добро, переповнення позитивними емоціями – все це лише спонукає до дії. Незважаючи на втому чи якісь прояви застуди, ми мандруємо і передаємо Вогонь добра, миру, злагоди, надії. Вифлиємський Вогонь в переддень народження Господнього завітав до римо-католицької громади міста Буська. 

   Парафіяни храму святого Станіслава, як завжди, щиро прийняли гостей – пластунів із Заводського та Петрич, які урочисто передали Вогонь та привітали з наближенням Різдва. Серце радіє, коли під час вечірньої відправи храм наповнений людьми різного віку, які із захопленням чекають появи гостей. Приготовані свічечки запалюються і в очах загоряються любов, ніжність та єдність. Словами важко передати ті відчуття, які з’являються в храмі. 
  Щиро дякуємо за теплу зустріч. Вітаємо з Різдвом Христовим та бажаємо зберігати вогонь любові, добра, миру, злагоди та єдності у своїх серцях завжди. 
Наталія Сапріянчук

1 коментар:

  1. Я тільки-но відвідала інший Храм : ходила на урочисту вечірню різдв'яну молитовну службу до костьолу Матки Божої Віборової у Варшаві. Від усього серця вершилась молитва за добро, віру і невмирущу Божию Любов.. Молилась в Храмовій тиші до Господа нашого Всевишнього І.Христа, до Святої Матері Марії - за мирне життя і цілість Єдиної й неподільної нашої Святої Вкраїни, за себе і своїх близьких рідних людей.
    На душі стало світло і так гарно, що краще зараз помовчати...
    Приєднуюсь сердечно до прихожан хр.Св.Станіслава м. Буська .
    З радістю Божого Народження усіх вас вітає Надія Барджинська.

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ