вівторок, 13 грудня 2016 р.

Щорічне проведення І та ІІ етапів Всеукраїнських предметних олімпіад, конкурсів дає можливість для пошуку і підтримки творчо обдарованої молоді, розвитку її креативного мислення, вміння самостійно навчатися. У процесі підготовки до випробувань  школярі під керівництвом педагогів систематизують здобуті знання, удосконалюютьі розвивають інтелектуальні здібності, демонструють нахили до певного виду навчальної діяльності. Хто самовіддано і наполегливо працює, – за тим і перемога.

   Цьогоріч переможцем олімпіад із двох предметів, німецької мови та основ християнської етики, стала учениця 10 класу НВК «Тур’янська ЗОШ І-ІІІст.» Лехів Діана.
  Окрім цього, учениця нагороджена грамотою відділу освіти за участь у районному турнірі ерудитів-франкознавців «Від знання – до розуміння» та грамотою Львівського національного університету імені І.Франка за  активну участь у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт учнів 10-11 класів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів «Іван Франко – дух, наука, думка, воля».
У вільний від навчання час дівчина  відвідує заняття хорового гуртка, захоплюється творами Лесі Українки, Івана Франка та Ліни Костенко.
  «Мрію після закінчення школи вступити до Львівського університету на англійську філологію, стати кваліфікованим перекладачем», –зізнається Діана.
Тож  нехай пощастить, тобі, Діано!
                   Світлана Лабінська, 
методист РІМЦ відділу освіти Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ