вівторок, 24 січня 2017 р.

19 січня 2007 року у с. Куткорі після довготривалої реконструкції та добудови гостинно відчинила двері нова школа, у якій були створені нові умови для повноцінного навчання школярів.

  Тоді відкриття школи стало святом для всіх жителів села, освітян району.
   Пройшло 10 років. За цей час школа неодноразова приймала гостей на  районних  та кущових семінарах: семінар директорів, заступників, педагогів-організаторів, муз.мистецтва, початкових класів, світової літератури, французької мови, української мови. Учні  ставали призерами серед шкір І-ІІст. у Всеукраїнських учнівських олімпіадах. Вчителі та їх вихованці активно брали участь у різноманітних конкурсах, де займали призові місця.
   Щоб пригадати про ці незабутні події, 20 січня 2017 року, у школі було проведено свято «Нам – 10 років», до якого долучилися класні керівники, педагог-організатор.
  На свято були запрошені представники місцевої влади, сільський голова Желізко Р.А., постійний спонсор школи, керівник фірми «Апогей» Каделяк М.С.
   Перед початком свята до всіх із вітальним словом звернулася директор школи Комарницька А.М., яка подякувала педагогам за сумлінну працю, а гостям – за розуміння і підтримку.
  Усім до душі припали мелодійні колядки, виконані школярами, сцени, які майстерно виконали учні 7 та 5 класів у переплетенні з приємними спогадами десятирічної давнини.
  І сьогодні ми хочемо подякувати тодішній районній владі, відділу освіти на чолі з Глуховецьким Богданом Любомировичем за все, що ми сьогодні маємо – школу, комп’ютерний кабінет, світлі і просторі класи, тепло…і все, що так потрібне для повноцінного навчання школярів.
Колектив Куткірської ЗОШ

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ