вівторок, 17 січня 2017 р.

Йдеться про земельну ділянку у 2,4 га, - вказано у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 13 січня 2017 року. Про це інформує львівське видання «Варіанти».

 Відтак, розглянувши клопотання ТзОВ «Дрог-буд Україна» облдержадміністрація вирішила надати підприємству землю у області для будівництва та обслуговування виробничих будівель. 
    «Надати дозвіл ТзОВ "Дрог-буд Україна" на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,4749 га», – йдеться у розпорядженні.
    Ділянка розташована за межами села Андріївка Буського району.
 Наразі фірма має подати на затвердження обласній державній адміністрації проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Дрог-буд Україна" зареєстроване у Львові, займається будівництвом, наданням в оренду техніки, будівельно-монтажними роботами, оптовою торгівлею деревиною та будматеріалами. Кінцевими власниками підприємства є Оксана Палант, Валерій П'ятак, Олександра Яцик, Пйотр Савицький (Польща).

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ