неділю, 29 січня 2017 р.

З нагоди 99-річниці бою під Крутами, вчора Рада ветеранів Бущини організувала поїздку депутатів районного та обласного рівня, пластунів Красненської станиці, ветеранів до військових з 146 ремонтно-відновлювального полку, що базується в місті Золочів.

Делегація Бущини складалась з голови Ради ветеранів праці Бущини Володимира Луженцова, депутата районної ради Ігора Пастущака, депутатів обласної ради Петра Жукровського та Степана Рака, пластунів та їх наставників Красненської станиці, ветеранів Бущини.
 Для нас сусіди організували екскурсію полком, показали казарми, розповіли про сучасних Героїв. За сприяння меценатів, надбужанських підприємців, депутатів голова Ради ветеранів Буського району Володимир Луженцов вручив меблі для народознавчої світлиці та з депутатами нагородив військових.
  Після цього наша делегація побувала в приміщенні Навчального центру Національної Гвардії України, де нам показали побут військових, музей бойової слави. До речі, місцевому музею Володимир Луженцов подарував книжку «Євген Петрушевич – перший президент ЗУНР». Далі ми побували і у волонтерській спільноті допомоги захисникам Золочівщини, де займаються плетінням маскувальних сіток, так званих «кікіморів», - одягу для снайперів.
  Військові Золочівщини отримали також ангелочки, які власними руками зробили для них наші пластуни.
   Варто відзначити, що Рада ветеранів Бущини завжди у тісній співпраці з нацгвардійцями Золочівщини, завжди намагаються їм допомагати та підтримувати. 
Мирослав Тимчишин, фото автора
Відео можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=DlPVEjpaKdQ&feature=youtu.be

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ