вівторок, 7 лютого 2017 р.

Відповідно до п. п. 4, 10 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Красненської селищної ради VIІ скликання:     

          I. Скликати чергову 13-ту сесію Красненської селищної ради VIІскликання на 09 лютого 2017 року о 15.00 год. в приміщенні адмінбудинку Красненської селищної ради.
          II. На розгляд сесії винести наступні питання порядку денного:
1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для садівництва площею 0,0541 га. по вул. Червоної Калини  гр. Мудрик Романа Богдановича.
2.  Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) мешканців:
- Костишин Василь Михайлович: вул. Відродження, 8 площею 0,1218 га. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
- Протасевич Ніна Іванівна: вул. Шевченка, 27  площею 0,0737 га. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
- Балонь Надія Іванівна: вул. Симоненка, 30 площею 0,0789 га. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
- Скидан Євгенія Мартинівна: вул. Ів. Франка, 11 площею 0,1066 га. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
- Кульчицька Марія Михайлівна: вул. Польова площею 0,0330 га. для ведення особистого селянського господарства.
3. Розгляд заяв громадян на отримання земельних ділянок під забудову (постановка на   загальний список).
             - Бєлінська Ірина Петрівна: смт. Красне вул. Стуса,18
             - Барабаш Петро Зеновійович: смт. Красне вул. Стуса, 17 (учасник АТО)
             - Ільків Роман Михайлович: м. Львів вул. Пулюя  4/11 (учасник АТО)
4.  Внесення змін в рішення № 210 від 07.12.2016 р. про довключення у право спільної-часткової власності на земельну ділянку мешканки Микитюк Анни Филимонівни, смт. Красне, вул. Польова, 4.
5. Про уточнення площі та конфігурації земельної ділянки: смт. Красне, вул. Крип’якевича, 13, мешканки Туз Любов Емануїлівни.
6.  Про відміну рішень «Про надання дозволу на виготовлення землевпорядної документації щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» в смт. Красне.
- Присяжний Олег Васильович: смт. Красне вул. Весела, 18 (земельна ділянка по вул. Михайлівська, 2);
- Фурда Роман Ярославович: смт. Красне, вул. Крушельницької, 1 (земельна ділянка по вул. Острівецька, 21);
- Діжак Ярослав  Павлович: смт. Красне, вул. Біч. Стефаника, 10 (земельна ділянка по вул. Острівецька, 25);
- Яровий Руслан Сергійович: смт. Красне, вул. Колесси, 8/а (земельна ділянка по вул. Острівецька, 23);
- Воргуль Олег Ігорович: смт. Красне, вул. Шкільна 4/1 (земельна ділянка по вул. Острівецька, 29);
- Димида Андрій Васильович: смт. Красне, вул. Гонти 7/2 (земельна ділянка по вул. Острівецька, 27);
- Лисечко Петро Іванович: смт. Красне, вул. Ів. Франка, 15 (земельна ділянка по вул. Острівецька, 31).
7.Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості ПАТ «Львівський облрибкомбінат» площею 16,7173 га.
8. Про затвердження проекту положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за рахунок земель комунальної власності на території смт. Красне.
9. Клопотання ТзОВ «Виробничник» про припинення права користування земельною ділянкою шляхом розірвання договору оренди (зареєстрованого 24.12.2013 р.) площею 0,03032 га. в смт. Красне по вул. Ів. Франка.
10.  ПП Калецький Ігор Петрович просить продовжити термін дії договору на 5 років на земельну ділянку в смт. Красне по вул. Привокзальна 5/в площею 0,0067 га. для облаштування торговельного павільйону.
11.Про складення повноважень голови постійної депутатської комісії мандатної з питань депутатської діяльності, етики, захисту прав людини, законності, конфлікту інтересів, взаємодії з правоохоронними органами та засобами масової інформації.
12. Про вихід зі складу Конкурсної комісії про надання в оренду об’єктів комунальної власності.
13.  Про уточнення бюджету Красненської селищної ради на 2016 р.
14.  Звіт керівника Красненського СКП.
15. Про затвердження проекту програми про надання одноразової адресної допомоги на лікування мешканців смт. Красне на 2016 р.
16.  Про співфінансування об’єктів ДФРР (Красненська лікарня).
17.  Про будівництво водопроводу в смт. Красне.
18. Про затвердження штатного розпису Красненської селищної ради на 2017 р.
19.  Про умови оплати праці селищного голови, секретаря селищної ради.
20.  Про внесення змін до показників бюджету Красненської селищної ради на 2017 р.
21.  Різне.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ