вівторок, 28 лютого 2017 р.

30 років для людини – невеликий вік, а от для організації – вагома дата. В Буську Організація Ветеранів України святкувала свій ювілей. Приємно, що її очолюють такі позитивні та енергійні люди. Завдяки молодому запалу та вічному генератору ідей, які завжди присутні у Володимира Луженцова, керівника районної Організації Ветеранів, молодь завжди має чому повчитися у більш досвідчених людей. 

У 2016 році Станиця Красне Пласту НСОУ святкувала свій 20-ти літній ювілей. Протягом значного періоду ми співпрацюємо з Організацією Ветеранів нашого району. Хочу подякувати пану Володимиру за це, адже ми мали можливість потрапити за лаштунки військового життя, побачити його зсередини, побували як на летовищі в Бродах, так і в місці, де дарують друге дихання військовій техніці в Золочеві, ознайомилися з нелегкою справою захисників Вітчизни. Все здається напрочуд легким, якщо дивитись поверхнево. Але, насправді, за усмішками військових ховається титанічна праця та зусилля, яких вони докладають, щоб у нас було мирне сьогодення та щасливе майбутнє. Організація Ветеранів України працює в різних аспектах, одним із них є робота з молоддю, адже, хто не знає свого минулого – не вартий майбутнього.   
  Суміш поколінь, розмаїття професій – це те, що ми побачили, коли прибули на врочистості. Представники військових частин із Золочева, Бродів, волонтери, ветерани та у часники бойових дій різних періодів, ліквідатори аварії на ЧАЕС, депутати, представники місцевої влади, ветерани праці, юні пластуни та небайдужі люди – їх усіх поєднала одна подія. Представників інших районів трішки ознайомили з Надбужжям невеликими екскурсіями в музеї (музей гімназії імені Євгена Петрушевича та приватний музей родини Грушицьких).
 Символічним було покладання квітів до підніжжя пам’ятника Богородиці в центрі Буська, адже до нього долучились і представники місцевої влади. Пролунало багато слів подяки та теплих слів на адресу керівника Буської районної Організації Ветеранів України Володимира Луженцова. Сподіваємось,що наша співпраця буде продовжуватися ще не один десяток років.
Наталія Сапріянчук, старшопластунка

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ