пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

   Вже стало багаторічною традицією, що у першу суботу лютого в Олеській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувається зустріч шкільних друзів. Двері школи гостинно відчинилися для випускників усіх років, серед яких – студенти, робітники, підприємці, освітяни, юристи, економісти і навіть кандидати наук та професори. Святковий концерт був пересипаний жартами, піснями і танцями, а випускники висловили вдячність усім, хто доклав титанічної праці для того, щоб вивести їх у люди.

  Незабутнім залишиться виступ випускника Олеської школи 1960 року доктора географічних наук, професора, завідувача кафедри ґрунтознавства і географії ґрунтів Львівського національного університету ім. І.Франка, Заслуженого професора Львівського університету, Почесного громадянина Буського району Степана Павловича Позняка. З вдячністю за отриману путівку в наукове життя рідній Олеській школі він презентував свою книгу «Сторінки життя і діяльності знаних людей Олеського краю», у якій подано коротку характеристику природи Олеського краю, історію виникнення та розвитку містечка Олеська від заснування до наших днів, сторінки життя і діяльності знаних людей, які своїми здобутками прославили не лише Олеську землю, а й нашу державу. Книга присвячена 650-річчю Олеська.
  І хоча за вікном лютувала зима, у залі сяяли теплими сонячними промінчиками очі випускників, їх наставників та панував радісний настрій, надихаючи усіх на наступну зустріч поколінь.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ