понеділок, 27 лютого 2017 р.

З 28 лютого по 10 березня поточного року в районах області проводяться слухання щодо стану пасажирських перевезень.

   У четвер, 2 березня, такі слухання відбудуться в сесійній залі Буської районної ради за участю заступника голови Львівської облдержадміністрації Ірини Гримак, в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту і звязку ОДА Романа Кокотайла, голів РДА і райради Петра Мороза і Богдана Глови, відповідальних фахівців РДА, надавачів послуг з пасажирських перевезень у Буському районі, голів місцевих рад.
  Початок зустрічі о 12.00 годині. Адреса: м.Буськ, вул.Львівська,2, ІІІ поверх адмінбудинку.

4 коментарі:

  1. скарга на автобус львів-ракобовти,доки те страхіття буде їздити?в салоні автобуса грязно і неприємний запах водій з пасажирами непривітний.

    ВідповістиВидалити
  2. скарга на автобус Львів-Бортків номерний знак вс 0211ва .Водій,з пасажирами непривітний , вимагає оплату за проїзд не встановлену розпорядженням ЛЬВІВСЬКОЇ ОДА .водій маршруту незнає законів щодо оплати і перевезення пасажирів .Водій вимагає від учнів 100 % оплати за проїзд , (а закон пише 75 % оплати за проїзд з учнів ).прохання навчити водія правил поведінки з пасажирами .Буду вам щиро вдячна .

    ВідповістиВидалити
  3. хочу написати подяку водіям маршруту львів-переволочна .Ці два водії:привітні , вічливі ,вміють поводитись з пасажирами. салон автобуса завжди чистий, прибраний . Прошу брати з них приклад всім водіям .

    ВідповістиВидалити
  4. Хочу написали про маршрут Львів- Переволочна, водії на цьому маршруті теж засралисья, стали непривітні, і смердить в салоні пркислими потоками як в маршрутці на Бортків, і в Ракобовтах

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ