пʼятницю, 17 березня 2017 р.

З початком календарної весни в Україні активізувалася боротьба з ямами на дорогах. Приміром, учора мешканці селища Красне разом з журналістом «Буського медіа порталу» стали свідками, як шляховики відомства Бродівського ДЕД (колишній Буський райавтодор) на вулиці Івана Франка, впроваджували нові «технології покращення» на загальнодержавній дорозі. На ній шляховики ями засипали невеликим камінням і ... землею. Дорожники виправдовувались, мовляв, їхня задача – провести засипання ям, тим що надають у відомстві.

  Сьогодні відрізок дороги, на якому проводили аварійний ремонт, після дощу, залишається надалі в ямах. Вся вчорашня робота шляховиків виявилась даремною. 
  Як пояснюють у Красненській селищній раді, дорога на якій проводили ямковий ремонт, є дорогою загального користування. Лише обласний автодор має можливість проводити на ній ремонт. У відомстві Львівського автодору нам порекомендували звернутись до них із запитом.
 До речі, сьогодні звільнили директора Львівського облавтодору Андрія Сліпецького. Про це повідомив голова правління ПАТ «ДАК» Автомобільні дороги України Артем Гриненко. «Я неодноразово звертав увагу на проблеми у роботі цього підприємства, зокрема на неефективність та непродуктивність тамтешнього керівника. Тримати таких людей на відповідальних та керівних посадах – це неприпустима розкіш, особливо коли Компанія знаходиться в стадії активного реформування та відродження. Відсьогодні розпочинаємо пошук нового, відповідального керівника – конкурс відкрито», – зазначив Гриненко. Андрій Сліпецький був призначений директором ДП «Львівський облавтодор» наприкінці січня минулого року. До того очолював комунальне підприємство у Самборі. 
   Нагадаємо, що наприкінці листопада минулого року, мешканці Красного зафіксували, як на вулиці Симоненка, яка є теж дорогою загального користування, був втілений новий метод ямкового ремонту доріг: ями засипали болотом із додаванням щебеню.
Роман МАТВІЮК, фото автора

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ