пʼятницю, 24 березня 2017 р.

У четвер, 23 березня, відбулася 15-та сесія Буської районної ради VII скликання. На порядку денному в народних обранців було понад 20 питань. Серед них – про погодження призначення головного лікаря Олеської районної лікарні.

   Депутатський корпус Буської райради, 23-ма голосами «за», погодили призначення СУЛИПИ Ярослава Нестеровича (на фото) на посаду головного лікаря Олеської районної лікарні.
    Як зазначив під час сесії голова райради Богдан Глова, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до пункту 4.1 Статуту Олеської районної лікарні, затвердженого рішенням Буської районної ради від 24 червня 2010 року, на підставі листа головного лікаря Буської центральної районної лікарні від 1 березня 2017 року №272, за погодженням з постійною комісією з питань комунальної власності, ЖКГ, будівництва та промисловості, роботи з засобами масової інформації, постійною комісією з питань праці, соціального захисту та охорони здоров`я населення та президією районної ради, Буська райрада вирішила призначити головним лікарем Олеської районної лікарні Ярослава Сулипу та укласти з ним контракт терміном на 3 роки.
   Нагадаємо, що на початку жовтня 2016 року Анатолій Ткаченко звільнився із посади головного лікаря Олеської районної лікарні за власним бажанням, після того, як волонтери та правозахисники забили на сполох, що у хоспісному відділенні Олеської районної лікарні в селі Йосипівка пацієнти проживають у жахливих умовах.

1 коментар:

  1. І що після того, як звільнився Ткаченко А. умови в хоспісі покращились? де фото7

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ