четвер, 9 березня 2017 р.

Покарати перевізників, які скинули львівське сміття у лісах Буського району, вимагає депутат Львівської облради, голова  депутатської фракції партії УКРОП Петро Жукровський.

Відповідне звернення було передане голові Львівської ОДА та начальникові Головного управління Національної поліції у Львівській області у зв’язку з фактом, який восьмого березня виявила громада Буського району. Вчора на території Соколівської сільської ради, неподалік села Ожидів, за допомогою громади депутат місцевої ради виявила кілька тонн сміття, яке невідома вантажівка скинула неподалік від лісу. Про те, що воно зі Львова, свідчать численні чеки з львівських супермаркетів.
  Укропівець, голова Буської районної організації УКРОП Ігор Мураль, який є головою екологічної комісії Буської районної ради, розповів: «Це вже не перший випадок, зафіксований громадою Бущини, коли вантажівки завозять львівське сміття та скидають його у лісі. Не завжди такі випадки вдається зафіксувати, адже фури приїжджають переважно уночі, висипають вантаж і втікають. Того ж разу фуру, яка поверталася з місця, де вивантажила сміття, побачили близько 8 години ранку. Вантажівка затрималася довше, бо переповнена сміттям застрягла, і водієві довелося шукати трактор, який би її витягнув».
  На місце скиду сміття негайно виїхала районна робоча група. Працівники Національної поліції на місці зафіксували деталі здійснення правопорушення. Ігор Мураль повідомив, що скликав засідання екологічної комісії райради на понеділок і сподівається, що до цього часу стануть відомими результати роботи експертів. Громада району має намір скерувати до Львівської міської ради запити на відшкодування екологічних збитків, заподіяних Соколівській громаді.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ