понеділок, 27 березня 2017 р.

У селі Соколівка, люди готові вдатись до перекриття траси, щоб поліція нарешті пришвидшила процес розслідування незаконного викиду львівського сміття, яке відбулось 8 березня 2017 року, на їхній території. Про це на сесії районної ради сказав депутат Василь Левко.

    «Люди налаштовані радикально, вони готові перекрити трасу. Справа навіть не внесена у Єдиний реєстр досудових розслідувань. Чому?», - запитав депутат Василь Левко представника районного відділу поліції.
    Начальник сектору превенції Буського ВП Кам’янка-Бузького ВП ГУНП у Львівській області Ігор Петринка (на фото) доповів перед депутатами, що матеріали по справі вивезенню львівського сміття у Буський район є, навіть було встановлено в які години скидалось сміття, також він висловив  припущення, що трактор який витягував автомобіль того дня, є не з нашого району.
    «Справу у ЄРДР може внести лише начальник слідства, або в.о.начальника Буського відділення поліції Кам'янка-Бузького ВП ГУНП у Львівській області Мар’ян Діжак», - відповів поліцейський.
    Нагадаємо, вранці 8 березня, до голови Соколівської сільської ради Мирослави Леськів зателефонувала депутат з с.Грабина і повідомила, що вантажний автомобіль у супроводі трактора та легкового автомобіля виїхали з сторони лісу й попрямували в напрямку с.Ожидів. Як виявилося, фура завезла й скинула у лісі біля села львівське сміття (про те, що воно зі Львова вказують чисельні чеки з львівських супермаркетів). Вочевидь, високотонажний автомобіль застряг на польовій дорозі й йому на підмогу поспішив власник своїм легковим автомобілем та трактор. 
   Працівниками Національної поліції на місці було зафіксовано факт здійснення правопорушення, з’ясовано, у чиїй власності перебуває вантажний автомобіль, інші деталі події.
  Гори сміття вказують, що його скидання відбувалося на даній території неодноразово.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ