пʼятницю, 24 березня 2017 р.

Вчора, 23 березня 2017 року учениці Буської гімназії взяли участь в обласному конкурсі ужиткового мистецтва «Таланти твої, Україно!». Метою конкурсу є виявлення здібних дітей, які займаються різними видами декоративно-ужиткового мистецтва, та сприяння їх подальшому творчому розвитку. 

   Гімназисти беруть активну участь у різних творчих конкурсах і мають вагомі здобутки не тільки в районних етапах, а й в обласних та Всеукраїнських. І на цей раз вихованці Пінчаковської Ольги Іванівни взяли участь в районному конкурсі і перемогли. Зокрема, у номінації Український народний одяг» (ІІ вікова категорія) переможцем ІІ етапу конкурсу і учасником обласного етапу стала учениця 2(6)-А класу Туркоцьо Марта, а у номінації «Українська народна вишивка» (ІІІ вікова категорія) – учениця 6(10) класу Гец Соломія. 
  Тішимося також  з того, що учениця гімназії Миляновська Ірина  як вихованка БДЮТ стала переможцем у номінації «Гердан, вироби з бісеру» (керівник Тхір Н.П.).
   Дівчата гідно представили наш навчальний заклад. На  огляд поважного журі, головою якого була Краковецька Зеновія Романівна – керівник Львівського обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України, було представлено вироби, які не лише приємно споглядати, а й які несуть в собі багатовікову історію, традиції рідного краю.
   Всебічно розвинена особистість повинна бути не тільки пізнавально-інтелектуальною, але й морально-естетичною, бути духовно багатою і творчо окриленою.
  Успіхів вам, наші діти, та  нових творчих злетів! 
Ольга Пінчаковська

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ