пʼятницю, 24 березня 2017 р.

23 березня читачі 6-х та 7-х класів –  переможці ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія – 2017» змагалися за звання «Суперчитач району».

   В районному, ІІІ етапі, взяло участь 23 дітей, серед  яких -  14 семикласників та 9 шестикласників. Учасники конкурсу повинні були продемонструвати знання творів з української та зарубіжної літератури, що не вивчаються за шкільною програмою. Обов  язковою умовою для учасників було ведення читацького щоденника, у якому на час конкурсу мало бути занотовано не менше 7-8 книг, прочитаних з часу оголошення конкурсу. 
  Аби визначити найкращого читача, дітям було запропоновано виконати додаткові тестові завдання. Також учасники, на вибір журі, розповідали про зміст та враження від прочитаного твору, демонструючи вміння цікаво та захоплююче представити книгу. Доки журі визначало переможців, з учасниками було проведено вікторину «Книжкові лабіринти», де найактивнішими були учні: Гачкевич Анастасія (Буська гімназія), Батюк Надія (Ожидівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Дзюба Уляна (Кізлівська ЗОШ І-ІІст.), Дітчук Наталя (Побужанська ЗОШ І-ІІІст.).  Переможцями  районного етапу конкурсу «Книгоманія-2017» стали Семенович Олександра  з Буської ЗОШ І-ІІІ ст.№2  серед  шестикласників  та Дітчук Наталя з Побужанської ЗОШ І –ІІІст. серед семикласників, виборовши звання суперчитачів району. 
 У квітні вони братимуть участь в заключному етапі, що проходитиме у Львові, де боротимуться за звання «Суперчитач області». Тож, сподіваємось на перемогу.

Галина Гораль, заступник директора 
Буської ЦБС по роботі з дітьми

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ