суботу, 11 березня 2017 р.

Сьогодні, 11 березня, на трасі Київ-Чоп, біля Буська патрульною поліцією Львова було затримано зловмисника, який викрав в обідню пору в м.Стрий автомобіль білого кольору марки Daewoo Lanos.


  У коментарі виданню «Буський медіа портал» прес-секретар патрульної поліції Львова Катерина Рябій повідомила, що після інформації про викрадення автомобіля у Стрию, всім екіпажам було передано орієнтування. Тому за лічені години зловмисника вдалось затримати. На трасі Київ-Чоп даний автомобіль марки вже із зміненими номерними знаками був зупинений патрульними. 
  «Усі патрульні отримали в орієнтування автомобіль Daewoo Lanos білого кольору, яким невідомі заволоділи у місті Стрий 11 березня. О 14:30 інспектори з обслуговування доріг державного значення патрульної поліції Львова 4 батальйону на 494 км автодороги Київ-Чоп у Буському районі, зупинили автомобіль такої марки. При перевірці документів з‘ясувалося, патрульні виявили розбіжності. З‘ясувалося, що це і є викрадений автомобіль, який передали в орієнтування. Зловмисники змінили державні номерні знаки автомобіля. На місце події викликали слідчих Стрийського відділу поліції. Також, інспектори отримали в орієнтування автомобіль Toyota Corolla, у якому можуть їхати особи причетні до крадіжки раніше згаданого транспортного засобу, також інших подібних злочинів. Згаданий автомобіль мав їхати за викраденим автомобілем. Вже невдовзі патрульні затримали і цей транспортний засіб біля автозаправної станції неподалік. Водій автомобіля Toyota Corolla зізнався, що викинув справжні номерні знаки автомобіля  Daewoo Lanos, коли побачив, що його зупинили патрульні. Справу передали слідчим», - йдеться у повідомленні патрульної поліції.  
 Нагадаємо, сьогодні у спільноті Варта 1 на ФБ, повідомили, що близько 13-ї години у м.Стрий невідомі викрали автомобіль марки Daewoo Lanos, номерний знак ВС1519ЕР.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ