середу, 29 березня 2017 р.

Відповідне розпорядження №87 від 28 березня 2017 року підписав голова Буської РДА Петро Мороз.

   У розпорядженні йдеться: «Відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про житлово-комунальні послуги», Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року №630, враховуючи розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації від 28 березня 2017 року № 233/0/5-17 та з метою економії споживання природного газу:
1.Встановити завершення опалювального сезону для всіх категорій споживачів із 28 березня 2017 року.
2.Відділу організаційної роботи,  інформаційної діяльності та комунікацій  з громадськістю апарату райдержадміністрації (Л. Булавенко) довести зміст даного розпорядження до громадськості району через засоби масової інформації.  
3.Головному інженеру філії «Буське УЕГГ» ПАТ «Львівгаз»  (І. Балонь) довести  довідома абонентів, які не мають лічильників природного газу, про необхідність подання заяви на закриття газових опалювальних приладів.
4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації О.І.Ільківа».

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ