суботу, 29 квітня 2017 р.

Споживачам Буського району все ж нарахують субсидії на газ за квітень у зв’язку із відновленням опалювального сезону через значне зниження температури повітря в області. Про це журналістці «Буському порталу» повідомили у відділу житлових субсидій, соціальних виплат та допомог департаменту соціального захисту ЛОДА. 

   Субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається окремо на опалювальний період і окремо на не опалювальний. Тобто, призначені з 1 жовтня 2016 року житлові субсидії діятимуть до 30 квітня 2017 року включно. Якщо опалювальний період закінчився, до прикладу, 2 квітня – то норма газу, тепла або електрики, залежно від виду опалення, буде перерахована пропорційно кількості днів, а не за повний «опалювальний» місяць. Проте, громадяни, що мають зекономлені кошти субсидії, зможуть їх використати, оскільки опалювальний період у нас зафіксовано до 30 квітня 2017 року.
  Нагадаємо, рішення про завершення опалювального сезону приймається місцевими державними адміністраціями та органами місцевого самоврядування. У зв’язку з потеплінням в області було завершено опалювальний сезон вкінці березня. Однак, враховуючи значне зниження температури повітря в окремих районах та містах області прийнято рішення про відновлення опалювального сезону.
   Таким чином, розмір призначеної субсидії за квітень перераховано з урахуванням кількості днів опалювального сезону у місяці.  Повідомлення про розмір перерахованої субсидії за квітень 2017 року одержувачі субсидії Буського району отримають до 10 травня 2017 року.
Інна ГОНЧАРУК

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ