суботу, 1 квітня 2017 р.

За підтримки Буської районної ради 26 березня на Бущину завітали 15 дітей і 2 їхніх наставників з міста Кремінна Луганської області. Вони гостювали у нашому краю під час весняних канікулів. В останній день їхнього візиту для них організували екскурсію Львовом. Після цього вони поїхали додому.

  Сьогодні біля будівлі Буської ЗОШ №2 діти попрощались із гостинним  містом з надією, в майбутньому, ще зустрічатись із новими друзями на цікавих пізнавальних  проектах.
   За те, що відвідали наш край, подякував дітям голова Буської районної ради Богдан Глова та керівник відділу освіти Буської РДА Богдан Глуховецький. Разом з директором Буської ЗОШ № 2 Богданом Басарабою вони висловили сподівання, що діти повезуть у своїх серцях частинку доброти бущан і поділяться із нею зі своїми земляками. Гостям побажали щасливої дороги та на згадку зробили світлини.
   Варто відзначити, що діти щиро дякували бущанам за гостинність, адже вони змогли познайомитися із народними традиціями та історико-культурними пам’ятками нашого краю. Зокрема, вони відвідали замки «Золотої підкови Львівщини», Красненський краєзнавчий музей, приватний музей родини Грущицьких, оглянули місто, побували на відпочинку у Соколянському лісництві. Відвідали духовні храми Буська та навчились малювати Великодні писанки. А ще діти багато спілкувалися зі своїми однолітками з нашого міста.
    Нагадаємо, що до організації культурної програми перебування дітей на Бущині доклали чималих зусиль екс-депутат обласної ради Богдан Козак, районні депутати Євген Підвальний та Ігор Репа, голова Буської районної ради Богдан Глова, красненський приватний підприємець Ігор Чуба. Велика подяка висловлюється батькам та вчителям, які прийняли гостей у свої родини. Вагомий внесок у програму перебування дітей у нашому краї внесли  директор Буської школи №2 Богдан Басараба та керівник відділу освіти Буської РДА Богдан Глуховецький.
Роман МАТВІЮК, фото автора

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ