четвер, 13 квітня 2017 р.

З метою протидії незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів, профілактики злочинів з їх використанням, контролю за станом зберігання та використання власниками зареєстрованої мисливської нарізної, гладкоствольної, пневматичної, газової зброї, спеціальних засобів для відстрілу гумових куль з 01 по 30 квітня 2017 року на території Буського району триває місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів, спеціальних засобів.

   «Вже з початку старту місячника добровільної здачі зброї до Буського відділу поліції добровільно громадяни здали вже кілька одиниць різної зброї, - каже старший інспектор з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Буського відділення поліції Кам'янка-Бузького ВП ГУ НП у Львівській області, старший лейтенант поліції Іван Дмитраш. - В рамках проведення місячника громадяни можуть як позбутися зброї, що зберігається без дозвільних документів, так і перереєструвати її на себе, за умови проходження необхідної процедури легалізації. В обмін на незареєстровані зброю або боєприпаси правоохоронці, згідно з чинним законодавством, гарантують таким особам звільнення від кримінальної відповідальності».
   Правоохоронці нагадують, якщо ви маєте незареєстровану зброю, але хочете жити у злагоді із Законом, то у період проведення місячника добровільної здачі зброї Вам слід звернутися до органів внутрішніх справ за місцем проживання, де працівники дозвільної системи нададуть вам кваліфіковану консультацію та допоможуть у легалізації зброї. 
  Мешканцям Буського району з питань здачі та реєстрації зброї необхідно звернутись до районного відділу поліції за адресою: м.Буськ, вул.Київська,3

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ