пʼятницю, 28 квітня 2017 р.

27 квітня у Львівській обласній бібліотеці для дітей стартував заключний етап конкурсу «Книгоманія-2017», у якому  взяли участь  49 переможців відбіркових районних турів серед читачів 6-7 класів. Учасники обласного етапу повинні були на вибір журі представити книгу з позашкільної програми, (а їх треба було прочитати  не менше десяти), продемонструвавши знання тексту, вміння дати оцінку прочитаному. Наш  район  презентували  шестикласниця Буської ЗОШІ-ІІІст. №2 Саша Семенович та семикласниця Побужанської ЗОШ І-ІІІст. Наталя Дітчук. 

   Незважаючи на те, що наші діти виступали достойно, перемогу здобули читачі  з Борислава та Старого Самбора. Доцільно відзначити, що рівень виступів майже усіх конкурсантів був досить високим, але  формат визначення переможця, мабуть, необхідно в майбутньому обирати інший, аби учасники змогли всесторонньо продемонструвати знання  не лише з української чи зарубіжної літератури, але й свою ерудицію в цілому. 
   В перерві дітей розважав музичний гурт  «Bandit», котрий очолює Давид Меладзе. Музиканти виконали хіти 70-90 років. Всі учасники отримали грамоти та книги у подарунок, а також запрошення на Дитячий форум  та фестиваль дитячого читання «Книгоманія 2017», що проходитимуть у червні. Ми бажаємо нашим конкурсанткам віри, оптимізму, наполегливості у досягненні мети, а також міцного здоров`я та відмінних успіхів у навчанні.  А саме головне – нехай книга залишається постійним супутником їхнього життя.
Галина Гораль, заступник директора 
Буської ЦБС по роботі з дітьми

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ