середу, 26 квітня 2017 р.

21 квітня, Львівська облдержадміністрація, Львівська міська рада, Львівська облрада та органи місцевого самоврядування Львівщини (серед них Буська міська рада) підписали Меморандум щодо поводження з твердими побутовими відходами, що утворюються у м.Львові.  Справжнім здивуванням стало те, що місто Буськ входить у число тих, хто підписав меморандум, таким чином без думки громади погодився протягом двох років приймати на свої полігони львівське сміття.

  Мешканці Бущини обурились діями міського голови, бо Буська міська рада мала б для початку провести громадські слухання про обговорення меморандуму з забезпечення належного захоронення твердих побутових відходів, що утворюються у місті Львові. Але ні громадських слухань, ні жодної інформації про підписання такого рішення – ніде міський голова не проінформував своїх виборців.
  Чи не наплював міський голова на думку громадян? 
   До речі, сьогодні на 11.00 годину відбудеться 11-сесія Буської міської ради.

4 коментарі:

  1. Може "громадськість " не знає , але біля "Зеленого " на березі Бугу організовано захоронення сміття. Екскаватором вириваються ями і туди звозиться сміття. Потім все це загортається землею. Куди все це допливе з першою повінню , одному Богу відомо

    ВідповістиВидалити
  2. А ЩО Ж МОВЧАТЬ -НАШІ "СЕСІЙНІ МИШІ"... ЧИ ОТРИМАЛИ ЗЕМЛЮ І ЯК СТРАУСИ ГОЛОВУ У ЗЕМЛЮ

    ВідповістиВидалити
  3. А скільки через цю дешеву подачку завезуть сміття зі Львова на Верблянське сміттззвалище? Простий розрахуном: мінімум 30 тонн (офіційно задекларовано, а не офіційно...) в один день, помножте на один місяць, на рік. Що слабо... Я б тим "достойникам", які допустимли до такого стану із сміттям у Львові, подарував би ці два сміттєвози і не радувався би мізерними подачками. Потрібно думати про майбутнє, бо будемо мати з часом такі екологічні проблеми як в Грибовичах і навколишніх селах.

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ