четвер, 20 квітня 2017 р.

У вівторок, 18 квітня в с. Соколівка о. Василь Харко освятив  дитячий ігровий майданчик. До його появи приклалось  багато людей.

    В першу чергу це самі соколівчани, які наводили порядок, встановлювали пісочниці, гойдалки та лавочки. Потім учні НВК «Соколівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. В. Кальби» Мартинюк Марія, Папірник Соломія та Зохнюк Володимир, які пройшли навчання у Львові, організоване Українською Галицькою Фундацією, написали проект «Подаруй радість дітям»,  зібрали необхідну кількість коштів і втілили його в життя.  Одними із основних спонсорів були: Українська Галицька Фундація в особі Ведровської В.В., директор фермерського господарства Зробок В.Д., приватні підприємці:  Бручковський М.І., Триструга М.І., Левко В.Г.  
   На урочистостях з нагоди відкриття майданчика виступали директор школи Ксьондзик М.Г., парох храму Вознесіння Господнього о. В.Харко, сільський голова Леськів М.П., голова Буської РДА  Мороз П.С.,  діти школи з літературно-музичною композицією, яку підготували педагоги Моравецька С.В., Лехів І.С. та церковний хор.                          

  На завершення дійства присутні виконали гаївки.
Відділ освіти Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ