пʼятницю, 28 квітня 2017 р.

Львівська обласна рада в межах програми зовнішнього освітлення населених пунктів Львівської області на 2017-2020 роки виділила близько 1 млн гривень на освітлення Буського району, зокрема на селище Красне 460 тис 221 грн та на село Задвір'я 434 тис 183 грн. В межах цієї програми передбачається реконструкція, будівництво та капітальний ремонт об’єктів зовнішнього освітлення, а також встановлення автономних світлодіодних джерел освітлення.

  Також обласна рада виділила більше 3 млн грн Буському району для придбання сміттєзбиральних машин для м.Буська та селища Красне. Буський районний бюджет отримає субвенцію у сумі 1 млн 700 тис грн на придбання сміттєзбиральної машини для м.Буська і 1 млн 500 тис на придбання сміттєвоза для селища Красне. 
 Голова Красненської селищної ради Микола Чучман зазначив, що цей сміттєвоз вони отримають завдяки зусиллям депутата Львівської обласної ради Олега Панькевича та фракції «Свобода» в обласній раді.
  «Саме Олег Панькевич і минулого, і цього року допомагав мені в отриманні фінансування з обласного бюджету по лінії екологічних проектів. Нагадаю, минулого року ми отримали кошти на облаштування майданчиків для роздільного збору сміття. Наші старенькі трактори «втомлюються» щодня долати відстань до Буського сміттєзвалища, часто ломляться. Новий сміттєвоз – це для нас реальне вирішення дуже гострої проблеми!», - розповів Микола Чучман.
Інна ГОНЧАРУК
/Буський медіа портал/

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ