четвер, 4 травня 2017 р.


Про перелік запланованих заходів до Дня пам’яті та примирення і 72-у річницю Перемоги над нацизмом у Європі, їх проведення йшлося під час засідання організаційного комітету, який провів голова райдержадміністрації Петро Мороз, - інформують у Буській РДА.

   Участь у роботі оргкомітету взяли: голова районної ради Богдан Глова, його заступник Роман Фурда, перший заступник голови РДА Олег Ільків, керівник апарату РДА Євген Кичурчак, представники відділу культури та туризму, відділу освіти, громадських організацій, ЗМІ.
   Голова РДА Петро Мороз, відкриваючи засідання, ознайомив учасників зібрання з Указом Президента України №84/2017 «Про відзначення у 2017 році Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні», розповів про військово-патріотичних захід, який за ініціативи голови Львівської ОДА Олега Синютки буде проведено 8 травня у Львові на базі Академії Сухопутних військ ім.Петра Сагайдачного для дітей воїнів АТО усієї області.
   В результаті обміну думками, обговорень пропозицій членів оргкомітету, вирішено районний захід провести в понеділок, 8 травня, біля Вічного вогню та братської могили загиблих у роки Другої світової війни на міському кладовищі Буська. Розпочнеться акція об 11.00 год. за участю представників органів влади, духовенства, ветеранів, молоді, громадських організацій.
   Заходи до пам’ятних травневих дат відбудуться також у закладах освіти та культури району, а в бібліотеках розгорнуть тематичні виставки. У ці дні плануються відвідини ветеранів, які за станом здоров’я не матимуть змоги прибути на основний захід у м.Буськ.
   Силами школярів, волонтерів, комунальних служб буде проведено благоустрій пам’ятників та пам’ятних місць, пов’язаних з подіями Другої світової війни.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ