понеділок, 1 травня 2017 р.

За 2016 рік депутат Львівської обласної ради Петро Жукровський задекларував 39 тис 473 грн заробітної плати отриманої за основним місцем роботи (ПП «Укразахідпостач») та готівкові кошти у розмірі три тисячі доларів.

  Про це йдеться у декларації про доходи обласного депутата Петра Жукровського, опублікованій у Єдиному державному реєстру декларацій осіб.
  У власності депутата немає ні будинків, ні земельних ділянків. Петро Жукровський користується легковим автомобілем Mitsubishi Outlander 2008 року випуску, який придбав у березні 2016 року.
   Окрім заробітної плати на підприємстві «Укрзахідпостач», депутат у декларації зазначив, що має готівку у розмірі трьох тисяч доларів.
  Петро Жукровський  є членом політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ –УКРОП» та громадської організації «Обласний Автомайдан». В останній організації він займає керівну посаду.
  Нагадаємо, Петро Жукровський, який проживає у селищі Красне, на місцевих виборах 2015 року переміг у Буському районі (11,26% голосів, 33 округ) та пройшов у Львівську обласну раду.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ