понеділок, 15 травня 2017 р.

За інформацією департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА, 13 травня о 23:04 год. надійшло повідомлення про те, що в річці Полтва у с. Журатин Буського району, виявлено тіло чоловіка без ознак насильницької смерті.

  Як з'ясувалось, потерпілим став житель с. Лімна Турківського району, 1984 року народження Гнилянський Микола Миколайович, який перебуваючи в гостях у селі Журатин, вийшов з дома 20 квітня без жодних документів і зник безвісти. Наприкінці квітня на пошуки безвісти зниклого чоловіка були орієнтовані всі наряди патрульної служби району та області. Працівники поліції у співпраці з лісівниками, мисливцями та небайдужими громадянами обстежували лісові насадження, водойма, встановлювали можливих свідків.
   Нагадаємо, чоловік перебував у гостях в с.Журатин, після заробітків із Чехії.   Як стверджують родичі зниклого, чоловік вийшов з дому уночі в одних лише трусах. Ймовірно чоловік міг втратити пам’ять. Наразі тіло витягнуто на поверхню працівниками поліції та доставлено до моргу Буської центральної районної лікарні. Причини події з'ясовуються. Триває дослідча перевірка.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ