середу, 17 травня 2017 р.

Про це йдеться в вчорашньому Указі Президента №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».


  У пункті 2 рішення РНБО "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" зазначено, що персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) застосовано до фізичних і юридичних осіб, список яких оприлюднено в окремих додатках.
   У додатку 1 до рішення РНБО є список фізичних осіб – 1228 чоловік. Серед них уродженка с.Чішки Буського району Рєпа Любов Миколаївна (народилась 19 грудня 1930 року).
  Як вдалось встановити журналістам «Буського медіа порталу», Рєпа Любов Миколаївна закінчила Керченський морський технологічний інститут, працювала бібліотекар в АР Крим. Проживає у місті Керч, хоча досі зареєстрована у с.Чішки Буського району.
  Уродженку Буського району у «чистилищі» сайта «Миротворець» називають зрадницею Батьківщини та посіпакою російських окупантів. На сайті «Виборча комісія Республіки Крим» вказується, що Рєпа Любов Миколаївна працює заступником голови виборчої комісії з правом вирішального голосу ТВК м.Керч (http://www.crimea.vybory.izbirkom.ru/crimea/ik/293200067489).

   Щодо неї терміном на три роки застосували такі санкції: 1) блокування активів – тимчасове обмеження права особи користуватися та розпоряджатися належним їй майном; 2) заборона участі у приватизації, оренді державного майна резидентами іноземної держави та особами, які прямо чи опосередковано; контролюються резидентами іноземної держави або діють в її інтересах; 3) відмова в наданні та скасування віз резидентам іноземних держав, застосування інших заборон в’їзду на територію України; 4) анулювання офіційних візитів, засідань, переговорів з питань укладення договорів чи угод; 5) позбавлення державних нагород України, інших форм відзначення; 6) інші санкції, що відповідають принципам їх застосування, встановленим Законом (заборона на встановлення ділових контактів; заборона діяльності на території України).
/Буський медіа портал/

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ