неділю, 21 травня 2017 р.

Наші бійці АТО, які стоять на передовій, захищаючи нас, скаржаться на закуплені непридатні для використання тушонки, які, як вказується на етикетці, виготовлені на Буському консервному заводі.

  «У цій тушонці м'яса не виявлено, після виплавки жиру одні шкурки», - пише у соцмережі Facebook військовий з Одеси.
   Волонтерка Раїса Шматко також виклала пост з фото, де підписала: «Тушонки цього виробника навіть собаки не їдять».  Даний пост почали активно коментувати користувачі соцмереж, інцидент викликав хвилю обурення громадськості, всі задаються питанням: чому бійців АТО кормлять непридатними для використання тушонків, які виготовляють у Буську на Львівщині?
   З приводу цього бійці АТО  надіслали у нашу редакцію та виклали у соцмережі лист-звернення до керівництва Буського консервного заводу. Такий лист може кожен військовослужбовець, який зіткнувся з подібною продукцією цього виробника написати звернення. Подаємо текст:
  «Дорогий ТОВ "Буський консервний завод". Пише тобі гвардії сержант Старський. Як у тебе справи? У нас теж нічого. Але є одна проблемка: щоразу коли мої солдати відкривають "Свинину тушковану", вони бояться що зомбі у банці оживе і розпочне апокаліпсис. Споглядання останків, які ти кладеш у консерви, сильно деморалізує. Одного разу я запропонував консерву "Свинини тушкованої" нашому взводному волкодаву Тапіку (кличка собаки – Редакція). Той змахнув лапою сурову сльозину і запитав людським голосом:
- За чьто, командир?
  Я не експерт, але мені здається, що в українських свиней - окрім сала, шкіри та статевих органів – міститься певна кількість м'яса. Я точно бачив – воно намальоване на етикетці – і навіть читав про це у Вікіпедії. Дуже хотілося би, щоб твої консерви, дорогий ТОВ "Буський консервний завод", радували особовий склад не лише вищезазначеними органами, але й чимось таким, що міг би з гордістю і без рвотних позивів тріскати український воїн. Я впевнений, що ти це не зі зла. Щиро твій, Посада, звання, підпис».
   Про інцидент з непридатними для вживання тушонок Буського консервного заводу вже й дійшло до Міністерства оборони України, однак наразі вони ситуацію не коментують. Ми надіслали їм запит, на який найближчим часом чекаємо відповідь. Також журналісти нашого видання кілька разів телефонували до керівництва Буського консервного заводу  (директор Марія Діжак) на вказані у мережі Інтернет телефони, однак на дзвінки ніхто не відповідає.
   Чи відреагує на інцидент керівництво консервного заводу та очільники району? Хто і чому не здійснює перевірку продукції виробництва Буського консервного заводу? Доки такою продукцією будуть годувати людей? Ми чекаємо ВІДПОВІДІ...
 /Буський медіа портал/

1 коментар:

  1. На жаль, не тільки тушкована свинина схожа та решки зомбі, а й так звані "шматочки сьомги", в яких від благородної риби самі шкурки! Не соромно кормити українців непотребом?!

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ