середу, 3 травня 2017 р.

Конкурсна комісія по оцінюванні та відбору проектів в конкурсі кращі Народні дома Львівської області підтримала пропозиції Народних домів села Яблунівка (одяг для сцени та спеціальне освітлення) і Буського РНД (спеціальне освітлення), виділивши по 20 тис грн. Про це проінформував депутат Львівської обласної ради Петро Жукровський, який входить у дану комісію.

  Також конкурсна комісія сьогодні виділила по 10 тис грн на бібліотеки села Топорів та Буської ЦРБД (для дітей) на закупівлю комп’ютерів та іншого технічного обладнання. На українські костюми у розмірі 26 тис грн отримали також Зразковий хореографічний колектив «Енерджі» НД смт.Красне та 9 тис грн народний ансамбль пісні та музики «Зорецвіт» Буського РНД. 

   А ще конкурсна комісія підтримала виділення 25 тис грн на Олеську музичну школу (на закупівлю цифрового піаніно та комплект сопілок) та 10 тис грн – на ноутбук.
  Нагадаємо, що також нещодавно конкурсна рада Львівської обласної ради розподілила додаткових 10 млн грн, виділених обласною радою в межах Програми з проведення конкурсу мікропроектів місцевого розвитку 2017. За ці кошти в області вдасться реалізувати ще 75 проектів. Буський район отримав із обласного бюджету на капітальний ремонт Петричівської школи (173 тис грн) та на капітальний ремонт (заміна вікнних і дверних блоків) Буської ДЮСШ (109 тис грн).

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ