вівторок, 9 травня 2017 р.

Вже вдруге завітав до Буська відомий франківчанин, український письменник, поет, журналіст – Любомир Стринаглюк. Відгукнувшись на запрошення бущан, автор презентував свою другу книгу із серії «Знаки часу» - «Тлумачення».

   Спонукає до роздумів основна думка книги – «Вміння розуміти і тлумачити «знаки часу» – насущна умова виживання у 21 сторіччі». Близько години тривала зустріч, під час якої допитливі бужани мали змогу не тільки послухати п.Любомира але й задати багато питань, на які важко знайти відповідь самостійно. Усі бажаючі придбали книгу з підписом автора, поспілкувалися з гостем особисто. Приємною несподіванкою для п.Любомира стали відвідини та спільна молитва над могилою українського стигматика Степанка Навроцького у с.Ракобовти.
   Сподіваємося, що це не останній творчий візит автора до Бущини, адже у мистецькому доробку Любомира Стринаглюка, окрім двох вищезгаданих книг, є ще збірка поезій, яку сподіваємося презентувати у Бібліокафе, що діє у Буській районній бібліотеці. Бажаємо п.Любомиру творчої наснаги і нових мистецьких здобутків.
Відділ культури та туризму Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ