вівторок, 30 травня 2017 р.

Нагадаємо, кілька тижнів тому військові виклали у соцмережі фотодокази тушонків, де м’яса не виявлено, після виплавки жиру одні шкурки. Волонтери підтвердили інформацію і додали, що тушонки цього виробника навіть собаки не їдять. Факти поставок цим виробником неякісної продукції військовим підрозділам, які перебувають у зоні АТО, набули значного резонансу у межах держави. 
  
  Керівництво району скликало постійну комісію  Буської районної ради з питань праці, соціального захисту, охорони здоров’я населення, захисту прав учасників АТО, яка прийняла негайне звернення до військового прокурора Західного регіону України Сенюка О.В та до начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області Баркиту Є.Є. щодо проведення перевірки.   Голова Буської районної ради Богдан Глова надіслав директору ТзОВ «Буський консервний завод» Діжак М.В. лист щодо надання інформації. Подаємо текст:
      «Шановна Маріє Володимирівно!

   На розгляді у постійній депутатській комісії районної ради з питань праці, соціального захисту, охорони здоров’я населення, захисту прав учасників АТО перебуває звернення учасника бойових дій, полковника резерву ЗСУ Андрія Куліша щодо поставок очолюваним Вами підприємством для потреб Міністерства оборони України м’ясних консервів «Свинина тушкована» неналежної якості.
  Тому, за дорученням постійної комісії, з метою належного опрацювання звернення, просимо у найкоротші терміни надати у районну раду наступну письмову інформацію:
* Чи виготовляє ТОВ «Буський консервний завод» м’ясних консервів «Свинина тушкована»,  якщо так, то якими технічними регламентами (ДСТУ, ТУ) регулюється  виготовлення цієї продукції;
* Який компонентний склад, відповідно до технічних регламентів, має бути у м’ясних консервах «Свинина тушкована»;
* Чи передбачено у складі консерви наявність шкір чи інших субпродуктів, якщо так, то який відсоток?;
* Хто контролює якість та безпеку продукції, яку виготовляє підприємство, зокрема м’ясних консервів «Свинина тушкована»?;
* Чи укладав ТОВ «Буський консервний завод» будь-які контракти (договори, угоди, тощо) з Міністерством оборони України (окремими військовими підрозділами) на поставку за бюджетні кошти м’ясних консервів «Свинина тушкована»?;
* Чи поставляв ТОВ «Буський консервний завод» Міністерству оборони України (окремими військовим підрозділами) м’ясні консерви «Свинина тушкована»?;
* Чи поставляються на даний час м’ясні консерви «Свинина тушкована» Міністерству оборони України (окремими військовим підрозділами)?».
  На даний момент саме керівництво заводу відмовляється від коментарів для журналістів, подейкують, що з підприємства на минулому тижні уночі вивезли усю непридатну партію тушонок. На заводі також посилили охорону та ігнорують усі звернення влади та громадськості.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ