вівторок, 23 травня 2017 р.

Нещодавно у відділі мистецтв Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К. А. Тімірязєва (вул. Соборна, 70, ІІІ поверх) відбулася презентація книг  музикознавця-теоретика, педагога, громадського активіста Львівщини Олексія Мировського.

    На протязі останнього року Олексій Мировський, уродженець смт. Красне, що на Львівщині, відвідав уже не один регіон України, презентуючи свої праці, зокрема Коломию (Івано-Франківська обл.), Бережани, Зборів, Ланівці (Тернопільщина), Золочів (Львівщина), Дніпро, а тепер ще й Вінницю. І всюди знаходиться чимало людей, які з цікавістю приходять на презентацію й дізнаються на ній багато цікавого та пізнавального.
    Захід розпочали працівники відділу мистецтв ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва, які представили присутнім власне самого автора книг, коротко розповіли його біографію, а також ознайомили з напрацюваннями на творчій ниві.
    Після цього слово перейняв сам автор, який цікаво і змістовно розповів про свої книги "Вступ до музикознавства та коротка історія української музики" і "Коротка історія світової музики". Зокрема, учасники заходу дізналися про передумови, які спонукали автора до написання даних праць, їх зміст і структуру, а також цінність й унікальність, яку становлять видання на даний час.
    Презентацію відвідали користувачі бібліотеки, а також викладачі музично-теоретичних дисциплін з різних музичних шкіл не лише міста, але й області. Завершився захід дискусійним обговоренням книг, а усі, хто ними зацікавились, мали можливість придбати дані видання з авторським автографом.

Марія Зубкова

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ