середу, 17 травня 2017 р.

 День Матері… Свято всеохоплюючої радості. При згадці про нього всміхається кожна людина, мала чи велика, кожен, хто був дитиною і мав матір. Місяць травень – найкращий у році. Повнота цвітіння і надій, бадьорість воскреслої з зимового сну природи… Радість Матерів, що їх заслужено вшановують. Радість усіх, хто приходить вітати, обдаровуючи матір у цей день. Бо кожен знає, що робить справу добру, праведну, яскраву.

    16 травня у НВК “Соколянська  ЗОШ  І-ІІ ст. - ДНЗ» зібралось потрійне покоління аби вшанувати своїх найдорожчих і найрідніших – матусь і бабусь.
Колективна творча справа учнів 1 -9 класів та дошкільнят, під керівництвом вчителів Поцілуйко О.Я., Козлової М.С. та музичного керівника Сахаревича І.М., перетворила актову залу школи на осередок прояву любові, ніжності, тепла, таланту та радості. Концертна програма, яка тривала протягом години не залишила байдужим жодного глядача.
    «Молитва за маму» уже  з перших хвилин звучання заворожила увагу, змусила тремтіти найпотаємніші нотки душі кожного з присутніх. Впродовж свята діти  розповіли історію виникнення свята, декламували вірші, батьки з дітьми брали участь у конкурсі «Упізнай свою дитину», співали пісні  та танцювали.
        Посміхалися мами, проганяючи сльозу,  що з’являлась від щирих зізнань їхніх діток у безмежній любові до них. Саморобні листівочки, сувеніри та цілунки для мам ще більше додали тепла.
            Цікаво пройшло свято. У його підготовці та проведенні взяв участь кожен учень нашої школи, кожен доклав часточку своєї праці, таланту, старання та мимовільного хвилювання. Нехай завжди наші мами будуть щасливими!
     Надіємось, що це свято об’єднало усіх у найважливішій справі – вихованні нового покоління, у сподіванні радісного майбутнього.
Г.Затхей, педагог-організатор

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ