четвер, 25 травня 2017 р.

За ініціативою відділу освіти Буської РДА 19-20 травня на стадіоні Буської ДЮСШ відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У ці травневі дні на спорткомплексі було гамірно, лунали звитяжні мелодії. Сюди з різних куточків району з’їхалися 132 юні спадкоємці козацьких соколів/джур з 15 загальноосвітніх закладів та 30 учителів-наставників.

    На урочистому відкритті до учасників гри з вітальними словами звернулися: Ільків О.І.–перший заступник голови Буської РДА, Глова Б.В.–голова Буської районної ради, Томачук І.О.–військовий комісар Буського РВК, Рак С.О -депутат Львівської обласної ради, учасник АТО, начальник відділу освіти Глуховецький Б.Л. Цього року змагання складалися з 11 конкурсів, що включили в себе фізичну і стройову  підготовку, знання основ медицини, історії України, УПА, визвольних рухів та їх героїв і багато іншого. За результатами змагань переможцями визнано:
  НВК «Андріївська ЗОШ І-ІІІ ступенів»-І місце; НВК «Буська ЗОШ І ступеня – гімназія-інтернат ім.Є.Петрушевича при ЛНУ імІ.Франка» - ІІ місце; Буська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 - ІІІ місце.
  Голова Буської  районної ради Глова Б.В. вручив переможцям іменні грамоти  райдержадміністрації, районної ради та грошову винагороду. Команду НВК «Андріївська ЗОШ І-ІІІ ступенів» нагороджено  ще й перехідним кубком. Вона й буде представляти район в обласному етапі.

   Патріотична гра об’єднала юних звитяжців, випробувала на відвагу, оперативність й сміливість, надихнула на нові  зустрічі й товариські змагання.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ