четвер, 25 травня 2017 р.

Наші бійці АТО на передовій, яким підсунули непридатні для використання тушонки, які, як вказується на етикетці, виготовлені на Буському консервному заводі, не покладають надії на покарання винних.

   Нагадаємо, військові виклали фотодокази тушонків, де м’яса не виявлено, після виплавки жиру одні шкурки. Волонтери підтвердили інформацію і додали, що тушонки цього виробника навіть собаки не їдять.
   Публікація у нашому виданні зацікавила львівські та столичні ЗМІ. Наша редакція отримала ще чимало дзвінків від військових з передової Мар’їнки, Красногорівски, Станиці-Луганської, які теж підтверджували дані факти. Один із військових у Мар’їнці каже, що, мовляв, після вживання цієї тушонки два дні провів на лікарняному ліжку.
   Наше видання надрукувало відкритий лист-звернення військових до керівництва Буського консервного заводу. Однак керівництво чомусь вирішило ігнорувати бійців АТО. Натомість даним фактом виробництва тушонок вже зацікавилась військова прокуратура, керівництво району та області.
   Очевидець на правах анонімності, який працює на Буському консервному заводі, розповів, що, мовляв, після резонансу цієї події, на Буському консервному заводу вчора уночі вивезли зі складу майже всю партію непридатної продукції, щоб, таким чином, при перевірці відповідних органів їх не було знайдено.
   Журналісти нашого видання разом з львівськими колегами спробували завітати на Буський консервний завод. Однак охорону там посилили і нікого не пропускають, що вважається згідно Закону ПОРУШЕННЯМ.
  Юрист Іван Короляк наголошує, що Законом встановлено, що споживач має право на одержання необхідної, доступної, достовірної та своєчасної інформації про товари (роботи, послуги), що забезпечує можливість їх свідомого і компетентного вибору. Така інформація повинна бути надана споживачеві до придбання ним товару чи замовлення роботи (послуги).

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ