четвер, 8 червня 2017 р.

Прийшло літо. Найвеселіша для дітвори пора, коли нема уроків, домашнього завдання, контрольних робіт. І саме влітку на базі нашої школи організував роботу оздоровчий табір «Сонечко». 

 Метою діяльності такого  табору відпочинку є реалізація права кожної дитини на повноцінний відпочинок.  Діти, а це учні 2-4 класів, під керівництвом старших вихователів, розподілені по загонах. Щодня в таборі проводиться ранкова зарядка та лінійка із планом роботи на день. Діти із задоволенням проводять час: співають, малюють на асфальті, грають у різні ігри, ходять на екскурсії та відвідують  музеї Бущини.

   Вихователі не забувають  проводити бесіди з учнями про правила поведінки на вулиці, у громадських місцях, на природі. Адже табір з денним перебуванням крім створення умов для відпочинку дітей, має значний потенціал для виховання особистості через залучення пізнавальної, трудової, художньо- естетичної діяльності.  Вчителі вважають,  правильно спланована, з урахуванням  потреб дітей робота дитячого табору може дати можливість цікаво, весело та корисно для здоров’я провести час, позбавити вихованців нудьги та відкрити  нові таланти.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ