понеділок, 19 червня 2017 р.

З 11 червня по 18 червня 2017 року у сонячному місті Кітен (Болгарія) відбувся міжнародний фестиваль "Зоряний бриз-2017". На фестиваль завітали близько ста колективів з України, Казахстану, Македонії, Білорусії.

  Прийняла участь і Танцювальна студія "Плеяда", яка займається при Красненському Народному домі під керівництвом Козак Мар'яни  Богданівної. Зірковими суддями фестивалю були відомий хореограф, телеведучий, співак шоу-мен, Дмитрій Коляденко, хореограф-постановник, актор та учасник команди "Лукас", телепроект "Ліга сміху" 1+1, Кирил Головкін, президент міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв "Зоряний бриз", Голова МГО "Європейська молодіжна ліга", Заслужений діяч естрадного мистецтва України, Віталій Нечитайло, які відзначили "Плеяду" дипломом міжнародного зразка та вибореним I-м місцем за професійну техніку виконання, хореографічний жанр композиції, складність постановки номеру, оригінальність, підвищення професійного рівня колективу, акторську майстерність та емоційність виконання. Всі члени журі та глядачі були враженні поставкою та виконанням дітей з маленького провінційного містечка Красне.
   Протягом тижня діти проживали в літньому таборі "Разом", де мали змогу познайомитись, вчитись новому та ділитись досвідом з іншими колективами. В таборі проводилось безліч майстер-класів від відомих хореографів.
   Цей Унікальний дитячий творчий телевізійний табір "Разом" розташований в одному з найкрасивіших заповідних куточків Болгарії - курортній зоні Кітен. Там не було місця нудьзі! Разом ми творили в таборі безліч ексклюзивних клубів, занять, шоу, кіно зйомки, екскурсії, щоденні спортивні змагання та турніри, аквааеробіка, розваги і творчість non-stop, а також багато моря і сонця!   Танцювальна студія "Плеяда" провела яскравий і незабутній літній відпочинок, за що щиро вдячна людям котрі їм допомогли у цій поїздці: це депутатові обласної ради Жукровському Петру,  ПП Павлику Юрію Михайловичу, директору ДП "Сторнибабського спиртного заводу", Кв'ятковському Дмитрію Олександровичу та людям, які щиро раділи нашій перемозі!

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ