четвер, 1 червня 2017 р.

У Міжнародний день захисту дітей в приміщенні дитячого будинку «Добре серце», що у селі Новий Милятин зібрались дуже багато гостей – тут відбулось святкове дійство,  на якому кожна ди­тина про­явила свої таланти і впо­добання. На свято завітали керівництво району: голова Буської РДА Петро Мороз, голова Буської районної ради Богдан Глова, начальник відділу освіти Буської РДА Богдан Глуховецький, начальник служби у справах дітей Буської РДА Наталія Бучко, а також священнослужителі та благодійники.

  Вихованці дитячого будинку «Добре серце» підготували для гостей святковий концерт. Гарно одягнуті дітлахи з красивими зачісками, маленькі вихованці і їх вихователі у вишитих сорочках розпочали святковий захід. У ході концертної програми звучали пісенні номери, поетичні рядки та милували погляд запальні танці у виконанні юних вихованців. Під час свята прозвучали слова подяки від цьогорічного випускника дитячого будинку Михайла Чучмана (торік було 5 випускників).
  Голова Буської РДА Петро Мороз та голова Буської районної ради Богдан Глова привітали дітей, керівництво та усіх працівників закладу із Міжнародним днем захисту дітей та завершенням навчального року. Богдан Глова також розповів присутнім історію запровадження Дня захисту дітей та побажав випускникам вдалої життєвої дороги, успіху в нових починаннях, та завжди пам’ятати про добрі настанови своїх виховників.
  Цього дня керівництво району, за багаторічну сумлінну працю в галузі національної освіти, у вихованні учнів гідними громадянами Незалежної України, вручило подяки педагогічному колективу закладу, а також постійним благодійникам, які завжди не залишаються осторонь, це зокрема Ірина Ковальчук, Павло Мех, Дмитро Папроцький, Наталія Бучко, Олександр Тіщенко, Олександра Сагайдак, Ярослав Анклевич, Богдан Катарина, Петро Жукровський, Богдан Глова, Богдан Глуховецький, Юрій Гілевич, отець Степан, отець Володимир з Сихова, о.Микола, отець Ігор, Світлана Гриневич, Ігор Лисоцюк, Петро Мороз, власнику компанії «Онур» та багато інших.
   Директор дитячого будинку «Добре серце» Володимир Пристач дякуючи благодійникам, відзначив, що у лютому 2018 році дитячий будинок святкуватиме 18 років з часу створення. З нагоди цієї дати планується до урочистостей запросити усіх випускників закладу, його працівників та постійних благодійників. 
 Після концертної програми священнослужителі здійснили обряд освячення відремонтованих нових спалень вихованців дитячого будинку, а вихованці відправились на пікнік.
/Буський медіа портал/

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ