вівторок, 18 липня 2017 р.

Бродівське об`єднане управління Пенсійного фонду України Львівської області нагадує – подбайте про своє майбутнє вже сьогодні. Для цього Пенсійний фонд України закликає всіх бажаючих зареєструватись на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України portal.pfu.gov.ua.

         Веб-портал надає громадянам можливість зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду України, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення в управління Фонду.
     Звернувшись до послуг, які надаватимуться через веб-портал, користувачі зможуть отримати інформацію щодо умов, порядку призначення, перерахунку та виплати своєї пенсії, також можна буде ознайомитись із формами заяв, необхідних для призначення, перерахунку та виплати своєї пенсії, отримання допомоги на поховання та заповнити їх, користуючись наданими інструкціями.
     Принциповою відмінністю від попередніх форм обслуговування є той факт, що веб-портал надає електронні послуги кожній особі індивідуально. Портал працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних.
    Електронні послуги, які може отримати користувач на порталі після відповідної реєстрації:
– отримання інформації з персоніфікованого обліку (для працюючих громадян):
– отримання пенсійної інформації (для пенсіонерів)
– формування запитів на попередню підготовку документів;
– запис на прийом до фахівців Фонду;
Як зареєструватися на веб-порталі?
Процедура реєстрації на веб-порталі максимально спрощена.
Передбачено два способи реєстрації:
1. Подача письмової заяви для реєстрації на веб-порталі , тоді необхідно особисто відвідати найближче управління Пенсійного фонду з паспортом та ідентифікаційним кодом).
2. Он-лайн реєстрація за електронним цифровим підписом  (ключем ЕЦП, який знаходиться на будь-якому носії (наприклад, флешка чи жорсткий диск Вашого комп’ютера або на електронному пенсійному посвідченні)).
Реєстрація на веб-порталі здійснюється тільки один раз!
  Надалі доступ до електронних послуг, які передбачають персоналізований доступ (одержання виписок, надсилання запитів, скарг, запис на прийом тощо), здійснюється після авторизації на порталі (“Вхід”).
  У разі виникнення запитань та за додатковою інформацією звертайтесь в Бродівське об`єднане управління Пенсійного фонду України за адресами:
м. Броди вул.П.Полтави,3 або за телефоном (266)2-74-76
м. Буськ  вул. Львівська, 75 або за телефоном (264)2-17-82
Відділ адміністрування,
супроводження інформаційних систем,
електронних реєстрів та захисту інформації

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ