вівторок, 25 липня 2017 р.

Приємну новину для громад Радехівського, Бродівського, Буського та Кам’янка-Бузького районів Львівської області повідомив народний депутат Верховної Ради України Михайло Бондар.

   Так, згідно затвердженого документа Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року, який носить назву «Деякі питання розподілу у2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійсненнязаходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», Буський район отримає державну субвенцію на:
- Капітальний ремонт НВК Соколянської ЗОШ І-ІІ ст.. в с. Соколя Буського району Львівської області - 267,900тис. грн..;
- Реконструкція народного дому села Гутинсько-Турянське Буського району Львівської області - 911,408 тис.грн.;
- Реконструкція дошкільного навчального закладу «Джерельце» смт. Олесько Буського району Львівської області - 339,062 тис. грн.;
- Реконструкція ДНЗ закладу «Малюк» в смс Красне Буського району Львівської області - 957,602 тис. грн.;
   Кошти, які будуть залучені із державної субвенції місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, народний депутат Михайло Бондар просить громаду контролювати, щоб районні адміністрації, районні ради обирали виконавців робіт через електронну систему публічних закупівель ProZorro та забезпечили раціональне, своєчасне і ефективне використання бюджетних коштів.
  «Ще раз звертаю увагу міських, селищних голів, що маю можливість відстоювати та аргументувати необхідність виділення коштів, при наявності проектно-кошторисної документації на об’єкти. Тому наголошую, що на об’єкти, які потребують фінансування з державного бюджету, необхідно мати підготовлену документацію», - додав на завершення Михайло Бондар.
   Нагадаємо, 20 липня у Буському районі з робочою поїздкою перебував народний депутат Михайло Бондар. Разом з головою Буської районної ради Богданом Гловою ознайомився із об’єктами, які ремонтуватимуть коштом з ДФРР та за програмою соціально-економічного розвитку. Зокрема, це об’єкти: дитячий садок «Малюк» (смт.Красне), Красненська міська лікарня, Народний дім у с. Гутисько-Тур’янське.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ