вівторок, 18 липня 2017 р.

Депутат Львівської обласної ради Петро Жукровський просить правоохоронців розібратися з ситуацією щодо забою птиці на території поряд із селом Утішків, Буського району. З’ясувати що за рідина з неприємним запахом потрапляє через трубу в річку Західний Буг та наскільки законна діяльність цього підприємства взагалі. Про це депутат повідомив на своїй сторінці у Facebook.

   За словами Петра Жукровського, він неодноразово отримував скарги від місцевих мешканців на діяльність цього сумнівного підприємства, яке займається забоєм птиці. І разом із головою екологічної комісії Буської районної ради Ігорем Муралем та сільським головою села Утішків Зеновією Микитюк вирішив проінспектувати його роботу. Але на підприємство їм так і не вдалося потрапити. 
  «Оглянувши візуально територію навколо, ми помітили трубу з якої тече невідома речовина з різким запахом та потрапляє у притоку річки Західний Буг», - інформує компетентні органи депутат.
  Петро Жукровський просить викладену інформацію вважати офіційним депутатським зверненням до правоохоронних (поліція, прокуратура) та природоохоронних органів (Державна екологічна інспекція та Держпромспоживслужба).
  До речі, минулого пленарного засідання Львівської обласної ради, що відбулось у четвер, 13 липня, у сесійній залі депутати закликали правоохоронців з'ясувати ситуацію щодо несанкціонованого спалення кісток тварин на Жовківському "Ветсанзаводі".

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ